Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+1.2€)
 
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις για τα έξοδα πληρωμής: 1.2€.
 
ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
 
Η ιστοσελίδα μας δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Για τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται ανά περίπτωση μέσα από τα ασφαλή συστήματα της PayPal και Stripe, τα οποία χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.
 
ΤΡΑΠΕΣΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς:
EUROBANK
IBAN: GR9302601220000450200896981
BIC/Swift : ERBKGRAA
 
PAYPAL
 
Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PayPal για την ασφάλεια και ευκολία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον PayPal λογαριασμό σας για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές.
SOS
 
(!) Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
 
Εφόσον η κατάθεση γίνει μέσω web banking από Alpha BANK ή Εθνική ή κάποια άλλη, θα πρέπει όλα τα έξοδα συναλλαγής να επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την πληρωμή. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.