Στη διαδικασία της αναζήτησης της νεανικής εμφάνισης, οι λάτρεις της ομορφιάς αναζητούν διαρκώς καινοτόμες λύσεις. Τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί δραματικά οι επιλογές που προσφέρουν το Botox και η χειρουργική ανόρθωση προσώπου, εξαιτίας της αυξημένης δημοτικότητας που έλαβε η χρήση φίλτρων ομορφιάς στο Instagram. Αλλά για όσους δεν είναι πρόθυμοι να υποβληθούν σε αισθητικές ή χειρουργικές επεμβάσεις, οι ταινίες ανόρθωσης προσώπου και λαιμού έχουν εμφανιστεί ως μια ελκυστική εναλλακτική λύση.

Face Tapes (Ταινίες ανόρθωσης προσώπου και λαιμού) κατέκτησαν πρόσφατα το TikTok για τα φαινομενικά εύκολα και αποτελεσματικά αποτελέσματά του. Το hashtag #facetaping έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 472 εκατομμύρια προβολές.

Η ουσία είναι η ευθυγράμμιση. Γι’ αυτό, είναι ζωτικό να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε την ταινία στην ίδια ακριβώς περιοχή σε κάθε πλευρά του προσώπου.

τροποσ χρησησ

 • Χωρίστε τα μαλλιά σας πίσω από το αυτί.
 • Με τη βοήθεια ενός καθρέφτη, ακουμπίστε ελαφρά τις ταινίες (χωρίς να τις ανοίξετε) στη περιοχή του κροτάφου, για να καθορίσετε την τέλεια θέση για την τοποθετηση τους.
 • Μόλις τελειώσετε, χρησιμοποιήστε τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ του δέρματος ή ένα υγρό ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι για να καθαρίσετε την περιοχή πριν την εφαρμογή.
 • Περάστε το ένα άγκιστρο που βρίσκεται στην άκρη του μεγάλου λάστιχου μέσα στην κυκλική μικρή εσοχή που έχει η ταινία.
 • Αφαιρέστε ένα μικρό μέρος του προστατευτικού χαρτιού που έχει η ταινία για να το στερεώσετε, αλλά μην το αφαιρέσετε εντελώς μέχρι να είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε τις ταινίες.
 • Βγάλτε το προστατευτικό κάλυμμα μιας ταινίας και εφαρμόστε το στο δέρμα όπως επιθυμείτε και τρίψτε μερικά δευτερόλεπτα για να εξασφαλίσετε τη σωστή πρόσφυση.
 • Τραβήξτε αργά τις ελαστικές κλωστές για να ανασηκώσετε/τραβήξετε προς τα πίσω το δέρμα σας για να βεβαιωθείτε για το σωστο αποτέλεσμα.
 • Στερεώστε τις δύο κλωστές στο πίσω μέρος των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας τη θηλιά και το άγκιστρο.
 • Στερεώστε τις δύο κλωστές στο πίσω μέρος των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας τη θηλιά και το άγκιστρο.
 • Βεβαιωθείτε ότι η ένταση είναι της αρεσκείας σας και ελευθερώστε τα μαλλιά σας για να καλύψετε το λάστιχο.

tips

 • Αφού εφαρμόσετε τα lift tapes, προχωρήστε στο μακιγιάζ ως συνήθως. Χρησιμοποιήστε το primer και το foundation πάνω από τις ταινίες.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καρφίτσα μαλλιών για να κρατήσετε τα λαστιχάκια στη θέση τους.
 • Αφού εφαρμόσετε τις ταινίες και  το μακιγιάζ, τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα κάτω και χτενίστε ως συνήθως. Συνιστούμε να έχετε μερικές τρίχες γύρω από το πρόσωπό σας για να κρύψετε τις ταινίες.
 • Να επιλέγετε πάντα ένα λάστιχο που είναι κοντά στο χρώμα των μαλλιών σας. Για το λίφτινγκ του λαιμού και της γνάθου που παραμένουν στο δέρμα, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα λαστιχάκι κοντά στο χρώμα του δέρματός σας.
 • Εάν εφαρμοστεί σωστά, το lift tapes δεν πρέπει να ερεθίζει το δέρμα σας. Εάν παρουσιαστεί ευαισθησία, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος. Οι ταινίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 10 έως 12 ώρες με βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Για να αφαιρέσετε τα lift tapes, απλά ξεβιδώστε τον βρόχο από το πίσω μέρος ή απλώς αφαιρέστε τις ταινίες. Προχωρήστε στον καθαρισμό του δέρματός σας κανονικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι χαλάρωσης του δέρματος, οι δερματολόγοι συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιείτε ταινία ανόρθωσης προσώπου και λαιμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και χρειάζεται περισσότερη έρευνα, είναι πιθανό η χρήση ταινίας ανόρθωσης προσώπου και λαιμού συχνά και για περισσότερες από τρεις ώρες κάθε φορά, να τεντώσει το δέρμα και να συμβάλει ακούσια στη χαλάρωση.

Η χρήση ταινίας ανόρθωσης προσώπου και λαιμού δεν θα αποτρέψει ή θα απαλλαγεί το δέρμα σας αποτελεσματικά από τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αλλά μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισής τους, δηλαδή, με την εξομάλυνση του δέρματος ενώ φοριούνται.

Face Lift Tapes

10.9950.00

Οι ταινίες άμεσης ανόρθωσης ενισχύουν το χαλαρό δέρμα. Εξαλείφουν τις ρυτίδες στο πρόσωπο, στο λαιμό στο πηγούνι και στην περιοχή των ματιών.
Είναι ένα τρόπος για να αποκτήσεις το foxy, lifted look εύκολα και γρήγορα.
*Οι ταινίες τοποθετούνται πριν το μακιγιάζ.
*Μην αφαιρείτε το χάρτινο περίβλημα μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής.

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *