Συχνες ερωτησεις / Μπορουμε να βοηθησουμε;

Ναι, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι παραγγελίες προετοιμάζονται συσκευάζονται και αποστέλλονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται από το blerycosmetics.com Σάββατα, Κυριακές ή επίσημες αργίες θα επεξεργάζονται και θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες , κλπ.).

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της εταιρίας EasyMail & Speedex στην πόρτα σας.

Ισχύουν επίσης:
α) Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας.
β) Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων στην Ελλάδα, η αλλαγή έχει κόστος 5 ευρώ!
δ) Άμεση παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.*

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.
– Σε δυσπρόσιτες περιοχές, ισχύει παράδοση 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.


ΚΥΠΡΟΣ
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier στην πόρτα σας.

Delivery free iconΈξοδα αποστολής – 6.0€

Ισχύουν επίσης:
α) Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο σε 7 – 10 ημέρες.
β) Σε περίπτωση  αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.


Επιλογή Express παράδοση με: ΤΝΤ EXPRESS (1-3 Μέρες) – Εγγυημένη Παράδοση: €5.99


ΕΥΡΩΠΗ
Express TNT 1-3 Days: €14.50

 

(Μόνο αχρησιμοποίητα προϊόντα)
Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα
που αγοράσατε αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το των μεταφωρικών. Αλλά αν το λάθος είναι δικό μας,
θα χα
ρούμε να δώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε
να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους,
μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Τα κατεστραμμένα ή μεταχειρισμένα προϊόντα και τυχόν ζημιά που προκύπτει από ακατάλληλη χρήση ή έλλειψη συντήρησης δεν θα γίνονται αποδεκτά.  

Σημαντικό:

  • Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected]
  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Δεν μπορεί να επιστραφεί ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ή ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ το πακέτο. Οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από ακατάλληλη χρήση ή έλλειψη συντήρησης δεν θα γίνει αποδεκτή.
  • Η απόδειξη πώλησης ή το αντίγραφο της επιβεβαίωσης παραγγελίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να επισυνάπτονται.
  • Λάβετε υπόψη ότι ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για την πληρωμή τυχόν εξόδων αποστολής επιστροφής. Ζητούμε απόδειξη αποστολής κατά την επιστροφή αντικειμένων. Η BLERY δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν χαμένα δέματα επιστροφής.
  • Δώστε τα στοιχεία της τράπεζάς σας για άμεση επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
  • Λάβετε υπόψη ότι παρέχεται επιστροφή χρημάτων μόνο για το κόστος των προϊόντων και όχι για το κόστος αποστολής. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Στείλτε την επιστροφή σας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Διαμαντή Ολυμπίου 28, Θεσσαλονίκη 546 26

Μόλις το πακέτο σας παραδοθεί στην μεταφορική υπηρεσία, θα λάβετε από την BLERY ένα email με τον κωδικό παρακολούθησης. Εκτός αυτού πιθανό να σας αποσταλέι και sms με τον ίδιο κωδικό!

Μόνο εάν δεν έχετε λάβει email επιβεβαίωσης κωδικού αποστολής μπορείτε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας. Στέλνετε email στο [email protected] αναγράφετε το ονομα σας, τον κωδικό παραγγελία σας και την επιθυμία να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία (σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τη Blery Cosmetics).

Η BLERY προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πινέλα μακιγιάζ vegan. Όπως πινέλα από ίνες βαμβακιού, ίνες καλαμποκιου, ίνες κορεάτικου μεταξιού κτλ.

Πριν αποδεχτείτε την παράδοση, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε το δέμα σας για τυχόν σημάδια ζημιάς. Μόλις υπογράψετε και αποδεχτείτε την παράδοση, γίνεται επιβεβαίωση ότι λάβατε το πακέτο σε καλή κατάσταση. Εάν το εξωτερικό πακέτο φαίνεται κατεστραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το περιεχόμενο να μπορούσε επίσης να έχει υποστεί βλάβη, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απορρίψετε την παράδοση του και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στέλνοντας email στο  [email protected].
Μόλις υπογράψετε για παράδοση και παρατηρήσετε ότι στο πακέτο σας λείπουν προϊόντα ή είναι κατεστραμμένο, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο [email protected] αναφέροντας και δείχνοντας φωτογραφίες την ζημεία, το συντομότερο δυνατό.

Για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, επιθεωρούμε πλήρως κάθε προϊόν πριν από την αποστολή του, ωστόσο μπορεί να προκύψει ανθρώπινο σφάλμα λόγω της χειροποίητης φύσης των προϊόντων μας. Η Blery Cosmetics αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Το ελλάτωμα να έχει εμφανιστεί στις πρώτες 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής. Μετά το πέρας των 14 ημερών η εταιρεία δεν μπορεί να γνωρίζει τον τρόπο χρήσης που διέπραξε ο αγοραστής στο προϊόν, οπότε και δεν αναλαμβάνει την αντικατάσταση του.
  • Στα πινέλα γίνεται αντικατάσταση εαν παρατηρηθεί (σπασμένη λαβή, ξεκωλημένη λαβή, απώλεια μεγάλου μέρους των τριχών του πινέλου, στραβή κεφαλή) στις πρώτες 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής.
  • Σκιές, λαδάκια, σαπουνάκια, βλεφαρίδες, πινέλα κτλ. που κατά το άνοιγμα του πακέτου είναι ελατωματικά ή κατεστραμμένα από την διαδικασία μεταφοράς, παρακαλούμε πολύ φωτογραφίστε την κατάσταση στην οποία παραλάβατε αμέσως και στείλε email στο [email protected] να εξεταστεί η κατάσταση. Δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή μετά τη χρήση τους.
  • Η εταιρία δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει τα προϊοντα εάν παρατηρηθέι κακή χρήση από μέρους του αγοραστή.

Όλες οι επιστροφές εξετάζονται για να προσδιοριστεί η αιτία του προβλήματος. Εάν πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν δωρεάν και θα σας αποζημιώσουμε για το κόστος αποστολής, για να μας στείλετε πισω το προϊόν. Ωστόσο, εάν το σφάλμα δεν είναι ευθύνη της Blery, δεν μπορούμε να προσφέρουμε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Η BLERY δεν διεξάγει ούτε συνηγορεί δοκιμές σε ζώα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δεν έχουν σκληρότητα. Κανένα ζώο δεν βλάπτεται ποτέ κατά τη διαδικασία κατασκευής.

Τα συστατικά και οι υφές που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με την τρέχουσα οδηγία για τα καλλυντικά και έχουν υποβληθεί σε τοξικολογικές δοκιμές και αξιολογήσεις ασφάλειας για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προϊόντος. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δεν δοκιμάστηκαν ποτέ σε ζώα.

Κάθε πινέλο είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο σε εργαστήριο παραδοσιακών ιαπωνικών πινέλων στη PRC.
Οι βλεφαρίδες μας είναι χειροποίητες και κατασκευαζονται στη PRC.
Τα προϊόντα Περιποίηση κατασκευάζονατι στην Ελλαδα.
Eyeshadow, Aqua Liners, Pigments είναι 50-50 κατασκευασμένα Ελλάδα και PRC. Ευελπιστούμε στο μέλλον όλα να είναι Made in EU.

Παρέχετε 10% έκπτωση σε προϊόντα μη εκπτωτικά. Πηγαίνετε στο αντίστοιχο link και ακολουθηστε τα βηματα!

Τα προϊόντα αυτά έχουν εξαντληθεί, και θα είναι διαθέσιμα για αποστολή, από την εταιρία, μετά το πέρας των ημερών αυτών.
Είναι όμως διαθέσιμα για προπαραγγελία για να επωφεληθείτε τυχών προσφορές που υπάρχουν στο e-shop.