Φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες μπορείτε να δώσετε στο βλέμμα σας τις πιο μακριές, πιο γεμάτες βλεφαρίδες που ονειρευόσασταν πάντα. Γνωρίζατε όμως ότι ορισμένες ψεύτικες βλεφαρίδες είναι πιο ιδανικές για τα δικά σας μάτια από κάποιες άλλες; Ακριβώς όπως η επιλογή ενός χτενίσματος που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας, έτσι και διαφορετικά στυλ ψεύτικων βλεφαρίδων μπορούν να ενισχύσουν τα φυσικά σας μάτια ή ακόμα και να αλλάξουν εντελώς το σχήμα των ματιών σας.

Αμυγδαλωτά μάτια/ Almond Eyes

Αυτά είναι το πιο συνηθισμένο σχήμα ματιών. Μάθετε αν έχετε μάτια σε σχήμα αμυγδάλου εξετάζοντας τις ίριδες σας. Εάν η ίριδα αγγίζει το πάνω και το κάτω μέρος του βλεφάρου σας, έχετε μάτια αμυγδαλωτά. Τα μάτια σε σχήμα αμυγδάλου συχνά κωνίζουν ελαφρώς προς τα πάνω σε ένα σημείο στο εξωτερικό μάτι. 

 • Τα αμυγδαλωτά μάτια συνδυάζονται καλύτερα με πιο γεμάτες βλεφαρίδες που βοηθούν στην αύξηση του βάθους και της έντασης.
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!

Αναποδογυρισμένα μάτια/ Upturned Eyes

Είναι οι εξωτερικές γωνίες σας υψηλότερες από τις εσωτερικές σας; Δεν είστε σίγουροι; It’s time να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας. Φανταστείτε μια ευθεία γραμμή που περνάει από τα μάτια σας. Αν οι εξωτερικές σας γωνίες τραβούν προς τα πάνω, πάνω από τη γραμμή, έχετε ένα αναποδογυρισμένο μάτι, γνωστό και ως – μάτια γάτας!

 • Τα αναποδογυρισμένα μάτια συνδυάζονται τέλεια με τις «φτερωτές» βλεφαρίδες που τονίζουν την υπέροχη φυσική ανύψωση και που είναι πιο βαριές στις εξωτερικές γωνίες..
Προσφορά!
Προσφορά!

Πτωτικά μάτια/ Downturned Eyes

Στα πτωτικά μάτια οι εξωτερικές γωνίες των ματωμένων ματιών είναι χαμηλότερες από τις εσωτερικές γωνίες. Εάν το εξωτερικό σας πάνω βλέφαρο βυθίζεται προς τα κάτω για να συναντήσει την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας, έχετε αυτή τη κατηγορία ματιών. 

 • Δεδομένου ότι τα πτωτικά μάτια χαρακτηρίζονται από εξωτερικές γωνίες που γέρνουν προς τα κάτω, βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τις βλεφαρίδες που είναι πολύ βαριές – ειδικά στα άκρα( Αυτό μπορεί να κατακλύσει τα μάτια και ακόμη και να τα κάνει να φαίνονται λιγοστά). Επιλέξτε βλεφαρίδες με φυσική εμφάνιση που έχουν τις πιο μακριές βλεφαρίδες στο κέντρο, καθώς αυτό θα δώσει στις εξωτερικές σας γωνίες ένα λεπτό, ανασηκωμένο ύφος.
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!

Κουκουλωτά μάτια/ Hooded Eyes

Στα κουκουλωτά μάτια το δέρμα του οστού του φρυδιού κρέμεται πάνω από το βλέφαρο και κρύβει την πτυχή του ματιού. Αν και πολλοί άνθρωποι γεννιούνται με αυτό το σχήμα ματιών, η ηλικία και η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή του σχήματος των ματιών με την πάροδο του χρόνου, όπως τα  αμυγδαλωτά μάτια και τα  βαθιά μάτια παίρνουν μια πιο κουκουλωμένη εμφάνιση.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε βλεφαρίδες σχεδιασμένες ειδικά για μάτια με κουκούλα για να τις ενισχύσετε. Τα κουκουλωτά μάτια δίνουν έντονες αισθήσεις – οπότε αξιοποιήστε τα στο έπακρο! Η χρήση λανθασμένου τύπου βλεφαρίδων μπορεί πραγματικά να τραβήξει τα μάτια με κουκούλα προς τα κάτω, κάνοντάς τα να φαίνονται πολύ μικρότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

 • Μερικές από τις καλύτερες βλεφαρίδες για τα μάτια με κουκούλα κυρτώνουν ακριβώς πάνω από την κόρη του ματιού για να ανοίξουν πραγματικά το μάτι στο κέντρο,
 • αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε βλεφαρίδες με χνουδωτή εμφάνιση που γίνονται πιο ελαφριές στα άκρα.
 • Πρέπει να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του βάθους. Βλεφαρίδες με κωνικές τρίχες τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική γωνία για να ανοίγουν πραγματικά και να φωτίζουν τα μάτια. 
Προσφορά!
Προσφορά!
(5) 6.99
Προσφορά!

Monolid Eyes

Το σχήμα αυτό είναι πιο συνηθισμένο στα ασιατικά μάτια. Το δέρμα στα  στις επικανθικές πτυχώσεις, όπως ονομάζονται ιατρικά, καλύπτει ολόκληρο το άνω βλέφαρο. Εάν δεν έχετε μια ορατή γραμμή πτυχών, έχετε Monolid μάτια και υπάρχουν ορισμένοι τύποι στυλ βλεφαρίδων που θα σας ταιριάζουν.

Συχνά, τα monolid μάτια έχουν πιο ίσες βλεφαρίδες. Εδώ, θέλετε να κουλουριάσετε, να ανασηκώσετε και να ενισχύσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες και να προσθέσετε διάσταση με πολυδιάστατα σχέδια σταυρωτά που ανοίγουν πραγματικά το μάτι. Η φτερωτές κατσαρές βλεφαρίδες είναι το τέλειο ταίρι σας.

 • Βλεφαρίδες διασταυρωμένες, με πολλαπλές στρώσεις και πιο μακρυές κωνικές στα άκρα θα ενισχύσουν πραγματικά το βλέμμα σας.
 • Αποφύγετε τις υπερβολικά πυκνές βλεφαρίδες που βαραίνουν τα βλέφαρά σας και διατηρήστε τις φωτεινές, αέρινες και σγουρές για να τονίσουν διακριτικά τη γραμμή των βλεφαρίδων σας.
Προσφορά!
(5) 6.99
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!

Στρογγυλά μάτια/ Round Eyes

Μπορείτε να δείτε το λευκό των ματιών σας κάτω από την ίριδα σας όταν κοιτάτε κατευθείαν στον καθρέφτη; Εάν μπορείτε, τότε έχετε ανοιχτά, στρογγυλά μάτια με βάθος.

Βελτιώστε το βάθος των ματιών σας με απαλές, κυματιστές βλεφαρίδες και αποφύγετε τις βαριές βλεφαρίδες OTT, καθώς θα μπορούσαν να κατακλύσουν τη γραμμή των βλεφαρίδων σας και να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο επίπεδα και μικρότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα.

 • Bλεφαρίδες με στρογγυλές καμπύλες που σφίγγουν στις εξωτερικές γωνίες
Προσφορά!
Προσφορά!
Προσφορά!

Μεγάλα μάτια/ Big Eyes

Έχετε μεγάλα, στρογγυλά μάτια, πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη! Εάν τα μάτια σας φαίνονται αισθητά μεγάλα, έχετε τεχνικά «προεξέχοντα μάτια». Αυτό το σχήμα ματιών χαρακτηρίζεται γενικά από τα κυρίαρχα μάτια που προβάλλονται από την κόγχη των ματιών

Λάβετε υπόψη όταν λέμε ότι κάθε σχήμα ματιού είναι διαφορετικό, οπότε αυτό που φαίνεται εξαιρετικά κομψό σε κάποιον με μικρά  στρογγυλά μάτια μπορεί να μην λειτουργεί για κάποιον με μάτια τόσο μεγάλα και λαμπερά όσο τα δικά σας. 

 • Οι καλύτερες βλεφαρίδες για μεγάλα μάτια είναι ελαφριές, σφριγηλές και ρομαντικές.
 • Αποφύγετε τις υπερβολικά μακριές και χοντρές βλεφαρίδες.
Προσφορά!
Προσφορά!

Μικρά μάτια/ Small Eyes

Τα μικρά μάτια είναι συνήθως είναι το πιο μικροσκοπικό από όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. 

Όσον αφορά την εύρεση των καλύτερων βλεφαρίδων για μικρά μάτια, υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την τρομακτική «συρρίκνωση» των ματιών.

 • Επιλέξτε σχέδια με φυσική εμφάνιση που δεν κατακλύζουν τα μικροσκοπικά χαρακτηριστικά σας. Βλεφαρίδες με εξαιρετικά εύκαμπτες, αόρατο band – και πάντα κόβετε το band των βλεφαρίδων σας για να ταιριάζει στα μάτια σας!
Προσφορά!
(5) 6.99
Προσφορά!
Προσφορά!

Ευαίσθητα μάτια/ Sensitive Eyes

Αν έχετε εξαιρετικά ευαίσθητα μάτια, θα σας προτείνουμε τις εξής επιλογές  θα σας δώσουν τα αξιόλογα αποτελέσματα χωρίς να προκαλούν ενόχληση-συν ότι είναι ένας απλός τρόπος για να βελτιώσετε γρήγορα την εμφάνισή σας. 

 • BIONIC SILK™:

 Είναι ένα καινοτόμο υλικό βλεφαρίδων. Είναι εξαιρετικά μαλακό και αφράτο σε σύγκριση με το PBT. Αυτό το νέο στυλ βλεφαρίδων ιδρύθηκε πρόσφατα και γίνεται πιο δημοφιλές λόγω της υψηλής ποιότητας και της ικανότητάς του να μιμείται το πραγματικό βιζόν. Η έξυπνη τεχνολογία του, επιτρέπει στις ίνες των βλεφαρίδων να διατηρούν τη μπούκλα και το σχήμα τους ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες. Το υλικό που αποτελείται από βιονικές βλεφαρίδες είναι vegan και 100% cruelty-free.
Είναι 100% χειροποίητες με βαμβακερό band  για πιο απαλή και άνετη χρήση όλη την ημέρα.
 1. 0,07mm το οποίο είναι λεπτότερο, ματ μαύρο και λιγότερο λαμπερό, ώστε να μιμείται τις φυσικές βλεφαρίδες σας.
 2. Αντιαλλεργικό υλικό
 3. Αντιαλλεργικό υλικό
 • COTTON SILK™:

  Οι βλεφαρίδες μας είναι κατασκευασμένες από ίνες προηγμένης τεχνολογίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 15-25 φορές. Μοιάζουν με τις φυσικές βλεφαρίδες  τόσο στη μορφολογία, όσο στην εμφάνιση και στις ιδιότητες τους!
   
  1. Αντιαλλεργικό υλικό
  2. Έχει 3D εφέ 98% παρόμοιο με Real Mink Hair.
  3. Υλικό: 100% Κορεάτικο μετάξι
  4. Κατασκευή: 100% χειροποίητα
  5. Χρώμα: Φυσικό μαύρο
  6. Band: Βαμβακερό, σούπερ μαλακό και λεπτό, σούπερ εύκαμπτο, ΜΑΥΡΟ

   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *