Ψωνίστε τώρα, πληρώστε αργότερα | Klarna 

Το Klarna είναι μια υπηρεσία πληρωμών και τραπεζικών υπηρεσιών που δημιουργήθηκε στη Σουηδία το 2005. Προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής. Kατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και μέσα σε λίγα κλικ έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις με 3 άτοκες δόσεις ό,τι σε ενδιαφέρει.

Για να χρησιμοποιήσεις το Klarna, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Θα πρέπει να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό στην εφαρμογή Klarna ή να εγγραφείς στην ιστοσελίδα τους. Θα χρειαστείς ένα έγκυρο email, κωδικό πρόσβασης και στοιχεία πληρωμής καθως και επιβεβαίωση ταυτότητας

Το χαρακτηριστικό της Klarna είναι πως η διαδικασία για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται σαν μία οποιαδήποτε online συναλλαγή, όπως έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ουσιαστικά διαλέγεις έναν διαφορετικό τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και μέσα σε λίγα κλικ έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις με 3 άτοκες δόσεις ό,τι σε ενδιαφέρει.

Ας το δούμε και λίγο πιο αναλυτικά. Αρχικά, για να εκμεταλλευτείς τη νέα υπηρεσία Pay Later μπαίνεις στο blerycosmetics.com. Εκεί επιλέγεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και τα βάζεις στο καλάθι. Μετά περνάς στο check out και στο πεδίο τρόπου πληρωμής υπάρχει η επιλογή «3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική – Klarna». Επιλέγοντας αυτό το checkbox θα μεταφερθείς στο περιβάλλον της Klarna όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και έπειτα η έγκριση των άτοκων δόσεων προχωράει άμεσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *