Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Πριν αποδεχτείτε το πακέτο σας από τον Κούριερ, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε το δέμα σας για τυχόν σημάδια εξωτερικής ζημιάς του πακέτου. Μόλις υπογράψετε και αποδεχτείτε την παράδοση, γίνεται επιβεβαίωση ότι λάβατε το πακέτο σε καλή κατάσταση. Εάν το εξωτερικό πακέτο φαίνεται κατεστραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το περιεχόμενο να μπορούσε επίσης να έχει υποστεί βλάβη, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απορρίψετε την παράδοση του και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στέλνοντας email στο  [email protected].

Εάν παραλάβετε και παρατηρήσετε, με το άνοιγμα του πακέτου, ότι λείπουν προϊόντα ή είναι κατεστραμμένά (κάποια από αυτά), επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο [email protected] αναφέροντας και δείχνοντας σε φωτογραφίες την ζημεία, (το συντομότερο δυνατό), για να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση τους.

Δωρεάν εγγύηση πινέλων μακιγιάζ 30 ημερών (σετ και μεμονωμένων)

Για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, επιθεωρούμε πλήρως κάθε προϊόν πριν από την αποστολή του, ωστόσο μπορεί να προκύψει ανθρώπινο σφάλμα λόγω της χειροποίητης φύσης των πινέλών μας. 

Η Blery Cosmetics προσφέρει στο εξής δωρεάν εγγύηση στα πινέλα (σετ και μεμονωμένα) για 30 ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους.

Αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Το ελλάτωμα να έχει εμφανιστεί στις πρώτες 30 μέρες από την ημέρα παραλαβής. Μετά το πέρας των 30 ημερών η εταιρεία δεν μπορεί να γνωρίζει τον τρόπο χρήσης που διέπραξε ο αγοραστής στο πινέλο, οπότε και δεν αναλαμβάνει την αντικατάσταση του.
  • Στα πινέλα γίνεται αντικατάσταση εαν παρατηρηθεί (σπασμένη λαβή, ξεκολλημένη λαβή, απώλεια μεγάλου μέρους των τριχών του πινέλου, στραβή κεφαλή, ή οτιδήποτε θα μπορούσε να αχρηστέψει τη λειτουργία του πινέλου) στις πρώτες 30 μέρες από την ημέρα παραλαβής.
  • Σε σετ πινέλων: σε περίπτωση που στο σετ παρατηρηθει ότι το 30% των συνολικών τεμαχίων ειναι ελλατωματικά (στις πρώτες 30 μέρες), κάνουμε αντικατασταση όλο το σετ! 
  • Η εταιρία δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει τα προϊοντα εάν παρατηρηθέι κακή χρήση από μέρους του αγοραστή.

Όλες οι επιστροφές εξετάζονται για να προσδιοριστεί η αιτία του προβλήματος. Εάν πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν και θα σας αποζημιώσουμε για το κόστος αποστολής, για να μας στείλετε πισω το προϊόν.

Επέκταση εγγύησης πινέλων μακιγιάζ επί πληρωμη για ένα έτος

Ενεργοποίησε την υπηρεσία και απέκτησε ένα χρόνο εγγύηση πλήρους κάλυψης για τα πινέλα σου.

Η υπηρεσία Επέκταση εγγύησης πινέλων παρέχει 1 χρόνια συνολική εγγύηση πλήρους κάλυψης.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:
Συνολική διάρκεια εγγύησης 1 έτος.
– 1 αντικαταστάση σε ελαττωματικά πινέλα μακιγιάζ που σας έχουν χαλάσει.
– Δωρεάν παραλαβή κατεστραμμένου πινέλου.
– Δωρεάν αποστολή νέου πινέλου.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας