Η διατήρηση καθαρών πινέλων μακιγιάζ δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής αλλά και υγιεινής. Εντούτοις, με τον πολυάσχολο ρυθμό ζωής πολλών ανθρώπων, είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για εκτενή φροντίδα των πινέλων σας. Εδώ είναι όπου το Bwash / ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΩΝ κάνει τη διαφορά!

Αν είστε επαγγελματίας μακιγιάζ, το Bwash / ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΩΝ προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα που μπορούν να καταστήσουν τη δουλειά σας πιο απλή, αποτελεσματική και επαγγελματική:

 1. Ταχύτητα: Μεταξύ των πελατών ή των διαφορετικών looks, το Bwash σας επιτρέπει να καθαρίσετε γρήγορα τα πινέλα, ώστε να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση.

 2. Υγιεινή: Η απολύμανση των πινέλων ανάμεσα στις χρήσεις είναι κρίσιμης σημασίας στον επαγγελματικό τομέα του μακιγιάζ. Το Bwash βοηθάει στην προστασία των πελατών σας από τυχόν μεταδόσεις βακτηρίων ή μολύνσεων.

 3. Επαγγελματισμός: Η χρήση ενός ειδικού προϊόντος για τον καθαρισμό των πινέλων δείχνει στους πελάτες σας ότι είστε επαγγελματίας που επενδύει σε ποιοτικά προϊόντα και ενδιαφέρεται για την υγεία και την ασφάλειά τους.

 4. Προστασία Εργαλείων: Τα πινέλα μακιγιάζ αποτελούν σημαντική επένδυση. Με το Bwash, τα πινέλα σας διατηρούνται σε καλή κατάσταση και εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 5. Ευελιξία: Σε φωτογραφίσεις, σε συμβάντα ή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, το Bwash είναι εύκολο στη μεταφορά και χρησιμοποιείται χωρίς την ανάγκη για νερό ή άλλα πρόσθετα.

 6. Εξοικονόμηση χρόνου: Αποφεύγετε τον χρόνο που θα χρειαζόσασταν για εκτενέστερο καθαρισμό, ιδιαίτερα σε περιόδους πολυάσχολων ραντεβού.

Οδηγίες Χρήσης για το Bwash / ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΩΝ

 1. Προετοιμασία:

  • Επιλέξτε μια επιφάνεια εργασίας που είναι καθαρή και σταθερή.
  • Φροντίστε να έχετε κοντά σας το Bwash, καθαρά πανιά ή χαρτοπετσέτες και τα πινέλα που θέλετε να καθαρίσετε.
 2. Εφαρμογή του Καθαριστικού:

  • Ανοίξτε το μπουκάλι του Bwash και ρίξτε μια προσεκτικά μετρημένη ποσότητα σε ένα μικρό πιάτο ή βαζάκι.
 3. Καθαρισμός του Πινέλου:

  • Βυθίστε την τρίχα του πινέλου στο Bwash, βεβαιωθείτε ότι το υγρό φτάνει σε όλες τις τρίχες αλλά χωρίς να βρέχει τη βάση του πινέλου, όπου συνδέονται οι τρίχες με το στέλεχος.
  • Κάνετε ελαφρύ μασάζ στις τρίχες του πινέλου με τα δάκτυλά σας, για να βεβαιωθείτε ότι το Bwash διεισδύει σε κάθε τρίχα.
  • Στρίψτε ελαφρά το πινέλο για να αφαιρέσετε το περισσότερο υγρό.
 4. Αφαίρεση Υπολειμμάτων:

  • Σκουπίστε το πινέλο ελαφρά σε καθαρή χαρτοπετσέτα ή πανί, κάνοντας κινήσεις πίσω-μπρος μέχρι να δείτε ότι δεν υπάρχουν υπολείμματα μακιγιάζ.
 5. Στέγνωμα:

  • Τοποθετήστε το πινέλο σε έναν αεριζόμενο χώρο, με τις τρίχες να “κοιτάνε” προς τα κάτω, για να αποτρέψετε το υγρό από το να περάσει προς τη βάση του πινέλου.
  • Αφήστε το πινέλο να στεγνώσει φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας, καθώς μπορεί να βλάψει τις τρίχες.
 6. Επαναχρησιμοποίηση:

  • Μόλις το πινέλο στεγνώσει, είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά!

Προειδοποίηση: Κρατήστε το Bwash μακριά από παιδιά και αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *